Tik nedaugelis automobilių mėgaujasi tokiu didžiuliu dėmesiu kaip Bugatti Veyron, tik nedaugelis pasižymi tokia didele kainos kartele, išskirtine išvaizda ir dideliais greičiais, tačiau visada atsiras klientų, norinčių dar daugiau. Būtent tokiems klientams ir yra skirta ši Bugatti Veyron Grand Sport fotosesija.
Šis modelis ne per seniausiai pradėtas gaminti Molsheime, Prancūzijoje. Bugatti, norėdamas pažymėti naujo modelio produkcijos gamybos pradžią, specialiai registruotiems klientams Kanuose, Prancūzijos šiaurėje, surengė ikigamybinio modelio testinius važiavimus.
Iki liepos, kai prasidės prekyba šiais automobiliais, liko visai nedaug laiko. Bugatti išplatino pasivažinėjimo po Napa Valley kalnuose esantį vynuogyną naujas nuotraukas. Iš taip arti darytų nuotraukų kuo puikiausiai matosi tiek vidaus, tiek išorės detalės, o baltos spalvos eksterjeras labai puikiai kontrastuoja su juodu automobilio interjeru, taip atskleisdamas aukšto lygio Grand Sport prigimtį.
Kaip jau buvo minėta ankstesniame auto gido straipsnyje, Grand Sport modelio bus pagaminta tik 150 vienetų, o iš jų 50 jau rezervuota registruotiems Bugatti klientams. Šiuo klausimu niekas nesikeičia. Kaip nesikeičia ir automobilio kaina, kuri bus beveik 2 milijonai JAV dolerių.
Kol kas nesikeičia ir faktas, kad tai bus greičiausias V16 1015AG variklį turintis ir 1250Nm sukimo momentą generuojantis atviras kabrioletas pasaulyje.