Liepos viduryje pasirodė pirmosios tyzerinės naujojo Bugatti nuotraukos. Taip pat pasipylė spėliojimai dėl jo pavadinimo bei dėl datos, kada naujasis konceptas bus pristatytas. Dabar bent jau žinoma, kad naujajo koncepto pavadinimas – Bugatti Bordeaux.
Nepaisant to, kad matėme kelias nuotraukas, Bugatti naujasis automobilis daugeliui iš mūsų vis dar išlieka paslaptimi. O prancūzų automobilių gamintojas kaip įmanydamas slepia visą įmanomą informaciją.
Vėlgi remiantis nepatvirtinta informacija, autmobilis turėtų būti pristatytas Frankfurto automobilių parodoje, o prieš ją turime galimybę pažvelgti į kompiuteriu sugeneruotus vaizdus, kurie yra peremti pirmosiomis tyzerinėmis nuotraukomis.
Automobilio priekyje – simbolinės Bugatti grotelės, panašios į esančias Veyron modelyje. Didelėse oro paėmimo angose yra įmontuoti priekiniai priešrūkiniai žibintai, integruoti priekiniame buferyje. Automobilio galas tuo tarpu yra labai panašus į tą, kurį matėme ankstesnėse nuotraukose – išoriniuose buferio kraštuose sumontuoti 2 po 4 išmetimo vamzdžiai. Galiniai LED žibintai, galinio lango dalytuvas, papildomas STOP žibintas – visa tai taip pat iš tyzerinių nuotraukų.
Apskritai šiame automobilyje aerodinaminis dizainas yra toks pats kaip ir Veyron modelyje. Apie galimus variklio variantus Prancūzijos gamintojas kol kas neatskleidė jokios informacijos, tačiau tikrai mažai tikėtina, kad Bugatti nuo galingų variklių pereis prie mažesnių, labiau tausojančių aplinką ir degalų ištekius.
Kol kas informacijos tiek. Dabar belieka laukti Frankfurto parodos ir tikėtis Bugatti Bordeaux debiuto.