BMW patvirtino gandus apie kuriamą ketvirtąjį prekinį ženklą. Pranešime spaudai vadovaujantis BMW darbuotojas Norbert‘as Reithofer‘is sakė, kad „valdyba nusprendė, kad šis automobilis į rinką bus išleistas kaip BMW sub-brand‘as“.
Naujasis „i-Setta“ prekinis ženklas bus skirtas sujungti miestietišką hipiškumą ir ekologinę sąmonę. Remiantis BMW tinklaraštyje pateikta informacija, „i-Setta“ bus kultinio klasikinio automobilio rekonstravimas (kitaip tariant prikėlimas naujam gyvenimui), naudojant šiandienos ir rytdienos technologijas, kurios automobiliui suteiks mobilumo ir tvirtumo. „Mielai modernus“ dizainas bus pilnai įkvėptas originalaus modelio.
Originalus 1955 Isetta automobiliukas turėjo vos vienas dureles ir tik 13AG (10kW) variklį. Naujajam „i-Setta“ žadamos bent jau dvi durys ir tikrai galingesnis varikliukas.
Na o prieš išleidžiant naująjį „i-Setta“ brand‘ą, BMW išplatino filmuką apie Isetta, taip reklamuodamas savo muziejų. Iš esmės jie šiuo klipuku primena apie sena, kad būtų lengviau vartotojus pasiekti su nauju kūriniu.

Foto iš GermanCarFans