Šis DB3S yra vienas iš dvidešimties užsakovams ir vienas iš 3 Australijos lenktynių komandai „Kangaroo Stable“ pagamintų modelių.
1955 metų DB3S su DB3S/104 važiuoklės numeriu bus parduodamas Sports&Classics Monterėjaus aukcione Rugpjūčio 13-15 dienomis, Kalifornijoje.
Šis lenktyninis Aston Martin autombilis yra vienas brangiausių Aston Martin‘ų visame pasaulyje. Planuojama jo pardavimo aukcione kaina svyruoja tarp 1.750.000 ir 2.250.000 JAV doletių.
DB3S/104 iš gamyklos išriedėjo 1955 metų gegužės 23d., vos kelios dienos iki Heyres 12 valandų varžybų, kuriose bendrojoje įskaitoje buvo užimta trečioji vieta. Po Europietiškojo lenktynių sezono tai buvo vienintelis Kangaroo Stable komandos automobilis, taip ir nepasiekęs Australijos. Iš karto po sėkmingo sezono jis buvo parduotas Kalifornijos lenktynininkui Rod‘ui Carveth‘ui.
Remiantis pranešimais, tai pirmasis DB3S, kurį įsigijo Amerikietis. Carveth‘as po įsigijimo paprašė automobilį nudažyti jo mėgstama juoda spalva ir uždėti jo laimingą numerį – 54.
Nuo tada automobilis nukeliavo tikrai ilgą kelią, nes juo buvo lenktyniaujama daugelyje varžybų ir pakeitė ne mažiau nei 5 savininkus.
Šio automobilio kelionė tam tikra prasme kaip ir eina į pabaigą, nes po aukciono automobilis turėtų atsidurti arba kokiame muziejuje, arba turtingo kolekcionieriaus garaže. Bet tik iki tol, kol nebus sugalvota jo parduoti dar kartą. Ir ko gero už dar didesnę sumą :)