Pirmosios nupaparacintos Mercedes SLS AMG Gullwing nuotraukos pasirodė šių metų kovą. Nors automobilio debiuto galima tikėtis tik kitų metų pavasarį, interneto platybėse pasklido pora Mercedes SLS AMG Gullwing nuotraukų. Pasak tas nuotraukas pateikusių, tai tikrai oficialios šio modelio foto. Kaip yra ištikrųjų, parodys laikas, o kol kas apie nuotraukas.
Iš principo abejose nuotraukose matomas tas pats automobilis, tik vienoje iš jų dar pateikiama ir automobilio galo foto. Viena iš nuotraukų akivaizdžiai yra paimta iš žurnalo viršelio (arba norima, kad taip atrodytų), kitoje, iš kurios padaryta prieš tai minėta, nėra papildomos automobilio galo nuotraukos ir jokių užrašų (nuotraukos šaltinis yra autowerald.com).
Sprendžiant iš prastokos “viršelio” kokybės ir kompiuterio “prisilietimo” stokos, šios nuotraukos gali būti skirtos tarpininkams bei esamai klientūrai.
Kadangi iki Mercedes SLS AMG Gullwing pristatymo Frankfurte liko vos pora mėnesių, panašu, kad jau turėtų pasirodyti oficialūs spaudos pranešimai apie šį automobilį. Tad tikros šios nuotraukos, ar ne, taip pat turėtų paaiškėti greitu metu.

ATNAUJINTA 2009 07 14. Dar kelios Mercedes SLS AMG Gullwing nuotraukos.