Artėjant 2009 Frankfurto Motor šou atmosfera kaista. Kas jau kas, o Bugatti tikrai moka sukurti „kažką tokio“, todėl būtent iš Bugatti ir tikimasi ypatingos sensacijos. Ir ypatingai dėl to, kad Volkswagen grupei priklausantis brand‘as švenčia savo gyvavimo šimtmetį. Ta proga ruošiamasi pristatyti naują modelį, tačiau kol kas Bugatti atstovai išsamesne informacija pasidalinti nenori.
Vieni spėlioja, kad naujasis Bugatti modelis galėtų būti pavadintas Bugatti Royale, kol tuo tarpu kiti yra įsitikinę, kad naujasis projektas bus pavadintas Lydia – prekinio vardo įkūrėjo žmonos garbei. Apskritai pirmosios šnekos apie keturių durų Veyron pasirodė dar 2006 metais, taigi šnekų atomazga turėtų būti nebetoli.
Ši Bugatti „paslaptis“ sukėlė nesibaigiančius spėliojimus apie tai, kokia linkme Bugatti juda su savo neabejotinai išskirtiniu būsimu automobiliu. Po to, kai superautomobilių pasaulį užkariavo su Veyron ir 407km/h maksimaliu greičiu, labiausiai tikėtina yra super sedano segmento kryptis. Kiti žaidėjai, nors ir ne visai tokio paties lygio kaip Bugatti, yra Rolls-Royce Phantom bei būsimas Grand Bentley.
Beje, sklinda gandai, kad naujasis modelis, pristatytas Frankfurte, tikrai gali būti sedanas ir kad šiek tiek išteklių gali skolintis iš savo pusbrolio Grand Bentley.
Pagrindinė foto su EB ženklu yra iš ekskliuzyvinio pristatymo vakarėlio pakvietimo. Jame galima įžiūrėti galinius LED žibintus bei vertikaliai įmontuotą LED stop lempą. Pasak šaltinių, šioje foto galima rasti panašumų su pateiktomis „menininko interpretacijomis“, kaip turėtų atrodyti būsimasis Bugatti. Na, gal labai paieškojus ir galima...
Bet kokiu atveju, spėliojimų liepsnos dėl informacijos stokos oficialiai yra įkurtos dar kartelį. Belieka laukti Frankfurto parodos. Nebent Bugatti „dievai“ susimils, ir informacija apie automobilį ar net nuotraukomis pasidalins anksčiau.

2009 07 15. Pridėta nauja nuotrauka.