Specialiai karališkajai Abu Dhabi‘o šeimai A.R.T. patiunino Mercedes-Benz G55 AMG džipą. Tai vienas vienintelis toks pagamintas modelis, kitaip tariant – vienkartinis projektas.
Šiame automobilyje, vadinamame AS55K YAAS EDITION, galia buvo padidinta iki 620AG (456kW) ir sumontuoti keli aerodinaminiai priedai.
Aerodinaminis rinkinys apima anglies pluoštu dengtą variklio dangtį, išorinius šoninius veidrodėlius, durų rankenėles ir atsarginio rato dangtį. Net ir vidiniai paviršiai bei vairas yra dengti anglies pluoštu, tačiau pagal karališkosios šeimos reikalavimą nudažyti auksine spalva.
Nerūdijantis plienas šiame automobilyje taip pat turi savo vaidmenį. Jis yra panaudotas poliruotame galiniame buferyje, oro angose ir kituose kėbulo elementuose. Išmetimo vamzdžiai yra padengti chromu ir greičiausiai skleidžia tokį garsą, kurio neįmanoma neišgirsti. Chromas taip pat panaudotas langų tonavime taip užtikrinant, kad iš išorės matytųsi kuo mažiau vidaus detalių.
Šnekant apie automobilyje sumontuotus žibintus, galima teigti, kad jų užtektų apšviesti stadioną nakties metu. Apšvietimas čia susideda iš bi-ksenono dvigubų priekinių žibintų, keturių ksenono viršutinių bei 4 priešrūkinių žibintų. Taigi vairuotojas su tokiu apšvietimo paketu tikrai neliks tamsoje bet kokiu paros metu.