Audi nori, kad jūs manytumėte, jog nuotraukose matote patį didžiausią ir patį brangiausią Mitsubishi prototipą. Tačiau taip apgauti pavyks tikrai ne visus. Slaptų automobilių šnipai šį mažai užslaptintą 2010 Audi A8 nupaparacino Arizonos keliuose.
2010 metų A8 modelyje bus panaudota nauja Audi super lanksti „MLP“ platforma. Tai tokia pati važiuolė, kokia yra naudojama A4, A5 ir ateinančiame A7 modelyje. A8 modelyje turėtų būti naudojama daugiau aliuminio ir magnio tam, kad nebedidėtų didelio sedano svoris. Šiuose užfiksuotuose kadruose jūs matote „standartinę“ A8 bazę, tačiau galima tikėtis ir prailgintos „A8L“ versijos.
Po Audi A8 kapotu turėtų būti montuojamas 4.2l FSI V8 motoras su keletu patobulinimų ir  vidutiniu kiekiu arklių. Kol kas dar nėra patvirtinta, ar Audi naudos šiuo metu A6 ir S5 modeliuose naudojamą šešių cilindrų variklį.
A8 modelyje bus naudojama Quattro funkcija su sukimo momento nukreipimu. Šis nukreipimas tarp ašių paskirsto varomąją jėgą ir pagerina trauką ir stabilumą tarp užpakalinių ratų.
Šio prototipo produkcija turėtų prasidėti trečiąjį 2010 metų ketvirtį Neckarsulm‘o gamykloje Vokietijoje.

Foto iš Leftlanenews.com