SSANGYONG: išplatintas visiškai naujo kūrinuko C200 Aero koncept paveikslėliai. Automobilis bus pristatytas Seule balandžio mėnesį. Automobilis klasifikuojams kaip miesto visureigis ir yra koncepto C200 CUV, sukurto Giugaro ItalDesign, pusbrolis. Paveikslėlis galerijoje.

PORSCHE: ir toliau sklando gandai apie ruošiamą naują modelį, kuris turėtų vadintis 356 Speedster, jo kaina turėtu būti mažesnė nei 40 000 EUR, gaminamas jis turėtu būti iš super lengvų lydinių svoris apie 760kg. Kalbama, kad kaip pagrindas galėtų būti naudojamas Volkswagen Blue Sport konceptas. Taip pat spėliojama, kad bus naudojami Audi varikliai. Iš esmės modelis turėtu būti pigus Porsche tiems, kas neįperka brangiųjų, bet nori važinėti su Porsche.

LEXUS: Lyg ir planuojamas ilgai laukto sportinio Lexus modelio LF-A pristatymas Tokio automobilių parodoje. Tai įkvėptų bent kiek gyvybės Tokyo parodai, nes iš jos pasitraukė tokie automobilių gamintojai kaip Mercedes-Benz, GM, Nissan, Lamborghini, VW. Iš tikrųjų kol kas neaišku, kaip bus su ta paroda ir su pačiu pristatymu. LF-A konceptas buvo skirtas kovai su Hondos projektu, kuris turėjo užimti NSX vietą, bet Honda projektą sustabdė. LF-A, jei visdelto ji bus gaminama, turės 600AG, Lexus V10 variklį bei 100km/h pasiektų mažiau nei per 5s. Foto rasite galerijoje.

PORSCHE: pagaliau gavo 10 milijardų eurų paskolą iš 15 bankų konsorciumo Volkswagen AG akcijų pirkimui. Porsche supirkinėja VW akcijas jau 4 metus. Šiuo metu Porsche kontroliuoja 51% akcijų paketo. Dėl komplikuotų koncerno valdymo taisyklių, kurios reikalauja turėti 80% akcijų paketo, kad kontroliuoti kompaniją ir Saksonijos įstatymų, kurie reikalauja turėti 75% akcijų tam, kad akcininkų susirinkime iškelti klausimą dėl kompanijos kontrolės. Bet kokiu atveju Žemosios Saksonijos vyriausybė turi 20.1% akcijų, todėl jiems prieštaraujant Porsche bus sunku perimti VW.