Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos (ES) Tarybai renginių metu neatlygintinai BMW atstovės Lietuvoje UAB „Krasta Auto“ suteikti BMW automobiliai, kuriais jau važinėja aukšto lygio svečiai, bus ir toliau matomi šalies gatvėse. „Krasta Auto“ iš koncerno „BMW Group“ gavo oficialų leidimą 50 iš 180 BMW automobilių realizuoti Lietuvoje. 

 

„Džiaugiamės, jog neatlygintinai suteikę automobilius, prisidedame ne tik prie sklandaus ir kokybiško valstybės pirmininkavimo ES, bet taip pat galime pamaloninti ir savo esamus bei potencialius klientus, planuojančius įsigyti BMW automobilį“, - sako UAB „Krasta Auto Vilnius“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

 

Pirmininkavimo ES renginiuose važinėsiančius BMW 3 ir 5 serijos automobilius potencialiems pirkėjams „Krasta Auto“ siūlo įsigyti ypatingomis sąlygomis – automobilį galima susikomplektuoti pagal individualius pageidavimus, pradedant nuo variklio iki bendros automobilio komplektacijos. Taip pat siūlomi ir įvairūs kėbulo tipai: sedanai, universalai bei naują nišą automobilių rinkoje užimantys Gran Turismo modeliai.

 

R. Klimavičiūtės teigimu, tai yra unikali galimybė įsigyti labai mažai naudotą BMW automobilį, kurio net ir smulkiausias detales gali pasirinkti pats klientas, už naudoto automobilio kainą.

 

„Įprastai įsigyjant naudotą automobilį pirkėjui tenka ieškoti kompromiso tarp įrangos, spalvos bei techninio stovio. Šiuo atveju mes galime garantuoti nepriekaištingą techninį stovį ir klientui suteikiame išskirtinę galimybę susikomplektuoti automobilį pagal savo skonį ir poreikius. Pirmiesiems pasinaudoti šia galimybe pasiūlėme esamiems savo klientams, kurie liko labai patenkinti“, - sako UAB „Krasta Auto Vilnius“ direktorė.

 

„Krasta Auto“ visam Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai laikotarpiui – t.y. 6 mėnesiams, neatlygintinai suteiks 180 naujų 3, 5 ir 7 serijos BMW automobilių, kuriuose pagrinde sumontuoti dyzeliniai 2 – 3 l darbinio tūrio varikliai.

 

Lietuvos pirmininkavimo ES renginiams „Krasta Auto“ neatlygintinai teikiamos transporto nuomos paslaugos vertė siekia apie 1 mln. litų. Iki šiol tai yra didžiausios apimties tokio pobūdžio privataus ir viešojo sektoriaus bendradarbiavimas.

 

Per liepos mėnesį prasidėjusį Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai pusmetį Lietuvoje vyks daugiau nei 200 renginių: daugiau kaip 20 aukšto lygio susitikimų, daugiau nei 160 ekspertų lygio,12 parlamentinių ir daugiau nei 70 socialinių partnerių renginių. Vien aukšto lygio susitikimuose planuojama, jog dalyvaus 34 valstybių ir vyriausybių vadovai, daugiau nei 800 ministrų, apie 10 tūkst. delegacijų narių, daugiau nei 1500 žiniasklaidos atstovų.

 

Automanas.lt